AKTUELNO

Budite uz Novo jutro televizije Pink i saznajte sve aktuelne informacije na jednom mestu!

Gosti prelistavanja štampe biće istoričar Aleksandar Adamović i predsednik Centra za proučavanje globalizacije prof. dr Dejan Miletić iz Centra za proučavanje globalizacije.

Šta stoji iza serije terorističkih napada na Ssri Lanki i koliko jak etničko religijski konflikt se krio ispod fasade mira u toj južnoazijskoj zemlji,pitamo istoričara i publicistu prof.dr Srđu Trifkovića i prof.dr Dragana Simeunovića sa Fakulteta političkih nauka

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić učcestvovaće ove nedelje na drugom Forumu Pojas i put gde će se po šesti put sastati sa kineskim predsednikom Si Đipingom. Kakvi su ekonomski, politički i vojni značaji ove posete? -

Školarine na pet fakulteta Univerziteta u Beogradu biće skuplje u novoj akademskoj godini. Kakva je situacija sa privatnim fakultetima? Da li se cenovna razlika drastično smanjila a negde i izgubila?

Filteri na fotografijama postali su aktuelni gotovo istovremeno kada i brojni tretmani ulepšavanja. Da li je prirodna lepota neprikosnovena ili su estetski zahvati zauzeli mesto ovoj tezi?

Pod reflektorima "Novog jutra" glumica koja igra glavnu ulogu u Hit seriji državni službenik Vaja Dujović.

Počinje snimanje filma inspirisanog istinitom pričom o porodici koja, nakon ratnih sukoba devedesetih, ostaje na svom ognjištu na Kosovu i Metohiji. Gost Novog jutra reditelj filma "Mrak".

Hit jutra biće rezervisan za Milicu Todorović i Mirzu Selimovića

#Novo jutro

'